Перейти до основного вмісту

З 1 ЛИПНЯ ДОПОМОГА ПРИ НАРОДЖЕНІ ДИТИНИ ЗРОСТЕ НА 10 ТИС. ТА БУДЕ ФІКСОВАНОЮ

З 1 ЛИПНЯ ДОПОМОГА ПРИ НАРОДЖЕНІ ДИТИНИ ЗРОСТЕ НА 10 ТИС. ТА БУДЕ ФІКСОВАНОЮ

25 червня 2014 року Кабінет міністрів України ухвалив постанову №208, якою передбачається, що з 1 липня встановлюється єдиний розмір допомоги при народжені дитини, а саме 41,280 тисяч гривень.

Постановою передбачено, що розмір допомоги є єдиною як при народженні першої дитини, так і при всіх наступних.
Виплата допомоги буде здійснюватися одноразово у розмірі 10,320 тисяч гривень, інша сума буде виплачуватися протягом наступних 36 місяців рівними частинами.
Також Кабмін передбачив, що для громадян, які вже отримали допомогу при народженні першої дитини, на наступні 12 місяців призначається допомога у розмірі 130 гривень до досягнення дитиною трирічного віку. А окрема допомога по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку скасовується.

Адвокат, Сергій Гула

Джерело – Урядовий портал


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дозвіл на вибивання дверей у людей - що далі?

ПОВНА МОБІЛІЗАЦІЯ! Масова розклейка по під'їздам листів з військомату!

ЯКІ ВОНИ - НОВІ ДОРОЖНІ ЗНАКИ?

НОВІ ДОРОЖНІ ЗНАКИ: Нових дорожніх знаків є 11, і вони переважно інформаційні: "аеропорт", "залізничний вокзал", "автовокзал", "відеофіксація порушень" отже - це такі:   Найсуттєвішою новацією стало обов'язкове використання ближнього світла фар поза населеним пунктами у період із 1 жовтня по 1 травня. У цьому пункті у міліції наслідували європейській досвід. Серед новацій є табличка червоного кольору, яка попереджатиме про нову розв'язку попереду або про нові дорожні знаки. Також в правила будуть введені нові поняття: "острівець безпеки", "газон", "денні ходові вогні", "маневрування", "регулювальник" і "удосконалене покриття". Передбачено також і посилення вимог до автівок з розпізнавальним знаком "Діти". Водії, які рухаються суміжною смугою, повинні зменшити швидкість, а в разі потреби – зупинитися для запобігання наїзду на дітей, які виходять з автоб