Перейти до основного вмісту

ЯК ПОЗБУТИСЯ КУРЦІВ У ПІД`ЇЗДАХ?

ЯК ПОЗБУТИСЯ КУРЦІВ У ПІД`ЇЗДАХ?


Відповідно до Закону «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення» заборонено курити у таких місцях як: 

у ліфтах і таксофонах;
у приміщеннях та на території навчальних закладів та закладів охорони здоров´я;
на дитячих майданчиках;
у підземних переходах;
у транспорті загального користування та ресторанах;
у приміщеннях органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ;
на зупинках маршрутних транспортних засобів.
 
Серед переліченого в законі є і під`їзди житлових будинків. Але не так легко позбутись від курців. Що ж тоді робити?

Перший і найлегший спосіб – це домовитися» з курцями про те, що куріння є шкідливим не тільки для них, розказавши, що ця дія є незаконною та передбачає штраф.

По-друге:

Наступне, що можна зробити – це роздрукувати (намалювати) оголошення про те, що куріння у під'їздах є забороненим законом, а на порушників чекає штраф аж до 340  грн. та розклеїти по всьому під`їзді.

По-третє:

Якщо ці заходи не подіяли, тоді потрібно звертатися із заявою до районного відділку міліції, щоб правоохоронці зафіксували правопорушення, встановили порушника, склали протокол та оштрафували курця.

Пам`ятаймо, що наше здоров`я, найперше, в наших руках та що права не дають, а їх потрібно брати!!!


Адвокат, Сергій Гула

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дозвіл на вибивання дверей у людей - що далі?

ПОВНА МОБІЛІЗАЦІЯ! Масова розклейка по під'їздам листів з військомату!

П`ЯТЬ ГОЛОВНИХ НЕБЕЗПЕК ЗАКОНОПРОЕКТУ №2342

П`ЯТЬ ГОЛОВНИХ НЕБЕЗПЕК  З АКОНОПРОЕКТУ 2342 19 лютого 2013 року було подано до Верховної Ради України черговий гомосексуальний законопроект, який тепер можна назвати «без масок» щодо запровадження гомосексуальної диктатури в Україні. Отже, в чому реальна небезпека цього законопроекту? По-перше: Вперше в Україні на законодавчому рівні вводиться поняття «сексуальна орієнтація» (зміна статті 2 Кодексу законів про працю). Після цього, уряд і парламент, і всіх охочих, вже не можна буде спинити від подібних і гірших ініціатив, а також надання додаткових прав представникам сексменшин (до-прикладу: у синовлювати дітей ) та повного зеленого світла для гомосексуалістів, лесбіянок та інших видів нетрадиційних форм, що не тільки руйнують сім ` ю, але і всі підвалини здорового суспільства. По-друге: Вводяться безпрецедентні поняття на законодавчому рівні, а саме: непряма дискримінація, оголошений намір про дискримінацію, підбурювання до дискримінації, пособництво у дискри