Перейти до основного вмісту

РОСІЯ ЗАПРОВАДЖУЄ ВІЗИ ДЛЯ В`ЇЗДУ В КРИМУ

РОСІЯ ЗАПРОВАДЖУЄ ВІЗИ ДЛЯ В`ЇЗДУ В КРИМУ

Громадяни закордонних країн, які хочуть відвідати Крим, повинні будуть отримати російську візу.  Про це повідомляє Міністерство закордонних справ Росії.  "У зв'язку з возз'єднанням Криму та м. Севастополь з РФ іноземному громадянину для відвідування території Криму необхідно отримати російську візу в одному з дипломатичних представництв чи консульських установ РФ", - ідеться  в повідомленні.  Читайте також: У МЗС побоюються, що бланки українських паспортів Росія використає для провокацій.
Також у МЗС РФ додали, що питання виїзду іноземців, які перебувають на території Криму і прибули раніше відповідно до законодавства України у безвізовому режимі, необхідно вирішувати через Представництво МЗС Росії в Сімферополі. 

Джерело: tsn.ua






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дозвіл на вибивання дверей у людей - що далі?

ПОВНА МОБІЛІЗАЦІЯ! Масова розклейка по під'їздам листів з військомату!

ЯКІ ВОНИ - НОВІ ДОРОЖНІ ЗНАКИ?

НОВІ ДОРОЖНІ ЗНАКИ: Нових дорожніх знаків є 11, і вони переважно інформаційні: "аеропорт", "залізничний вокзал", "автовокзал", "відеофіксація порушень" отже - це такі:   Найсуттєвішою новацією стало обов'язкове використання ближнього світла фар поза населеним пунктами у період із 1 жовтня по 1 травня. У цьому пункті у міліції наслідували європейській досвід. Серед новацій є табличка червоного кольору, яка попереджатиме про нову розв'язку попереду або про нові дорожні знаки. Також в правила будуть введені нові поняття: "острівець безпеки", "газон", "денні ходові вогні", "маневрування", "регулювальник" і "удосконалене покриття". Передбачено також і посилення вимог до автівок з розпізнавальним знаком "Діти". Водії, які рухаються суміжною смугою, повинні зменшити швидкість, а в разі потреби – зупинитися для запобігання наїзду на дітей, які виходять з автоб