Перейти до основного вмісту

ПРАВО НА СВОБОДУ СОВІСТІ, ЧИ ПРАВО НА ГОМОСЕКСУАЛЬНІ ВІДНОСИН – ПЕРЕМАГАЄ ОСТАННЄ – ХОЧА НЕ Є ПРИРОДНИМ ПРАВОМ ЛЮДИНИ…

ПРАВО НА СВОБОДУ СОВІСТІ, ЧИ ПРАВО НА ГОМОСЕКСУАЛЬНІ ВІДНОСИН – ПЕРЕМАГАЄ ОСТАННЄ – ХОЧА НЕ Є ПРИРОДНИМ ПРАВОМ ЛЮДИНИ…

У США християни все частіше і частіше зазнають дискримінації з боку гей–спільнот за активної підтримки адміністрації Обами та підвладних структур і судів.

Право на релігійну свободу християн все більше і більше принижують, в догоду неприродним сексуальним зв`язкам, що є найголовнішою причиною захворювання на СНІД та його галопуючого поширення. У зв'язку з недавньою історією в штаті Каліфорнія, коли бізнесменові - християнину, який відмовився організувати гей-весілля на своїй приватній території, яку він зазвичай здає для проведення весіль, довелося закрити бізнес, що приносив йому близько 400 тис. доларів на рік, все частіше постає питання, а якого монстра ростить США, монстра, який пожирає всі інші природні права людини, що закріплення Загальною декларацією прав людини.

Портал Christian Anti - Defamation Commission опублікував перелік випадків дискримінації щодо християн з боку  органів влади на-догоду гомосексуалістам.

У Вермонті на християн, власників готелю «Wildflower Inn», подали до суду за відмову провести гей-весілля. Зрештою, християн зобов'язали виплатити гомосексуальній парі 30 тис. дол. і підписати угоду про те, що вони більше не будуть проводити в готелі ніяких весіль.

У Нью-Мексико фотоательє «Elane Photography» відмовилося працювати на церемонії укладення громадянського партнерства. Компанії був пред'явлений позов на підставі антидискримінаційного закону. Суддя визнав християн винними. Верховний суд Нью-Мексико залишив це рішення в силі минулого місяця.

У Нью-Джерсі методистські церкві був пред'явлений позов за відмову у проведенні одностатевого весілля. Суд оголосив християнську церкву винною у дискримінації.

В Іллінойсі готель в Елтоні, що належала сім'ї християн, звинуватили за відмову провести гей-весілля.

У Массачусетсі та Іллінойсі католицьким благодійним організаціям було заборонено в наданні допомоги в усиновленні, крім того, вони були виключені зі списку отримання майбутніх державних контрактів за відмову працювати з одностатевими парами.

На Гаваях одностатева пара з Каліфорнії подала до суду на готель, що належала жінці - християнці, яка відмовилася здати їм кімнату. Суд визнав християнку винною.

У Кентуккі компанія «Hands On Originals», що займається виготовленням футболок, ввічливо відмовила геям і лесбійкам в послугах з організації друку футболок для їх групи, пославшись на інші замовлення і відсутність у зв'язку з цим часу. Геї подали до суду на компанію.

У Вашингтоні прокуратора пред'явила позов флористові Барронель Штуцман за відмову зробити оформлення для весілля геїв.

Кілька тижнів тому в штаті Орегон християнам довелося закрити пекарню після погрози подати позов за відмову зробити весільний торт для лесбійської пари.

Не вже неприроднє задоволення статевого збочення, може настільки глумитися над природними, невід`ємними правами людини – на жаль, це жах сьогоднішнього часу! I що найпарадоксальніше, що все це страхіття відбувається в найдемократичніші країні світу…



адвокат,

Сергій Гула

Коментарі

  1. Цілком підтримую Вас Сергію, у своєму прагненні відстоювати природне існування звичайних людей. Адже усе це нам було надано нашим Спасителем, і я вважаю, що звичайним людям не дано право змінювати головний принцип існування, принцип любові до протилежної статі. Адже тільки так , у любові до своєї дружини , Господь дав змогу народжуватись, давати продовження роду людському! Все інше , це від лукавого! Так само як «горбун» не виставляє на показ свій горб, тим самим, не рекламує свою природню ваду, так і ті обділені природньою можливістю кохати, не повинні займатися пропагандою своєї вади, у суспільстві. Адже на них дивляться наші діти. Як пояснити їм про тата жіночої статі, чи маму чоловічої? Як пояснити , що це все не є природнє? І взагалі як так, що в деяких країнах заходу окремі , хворі люди» хочуть викреслити таке поняття як тато і мати. Вважаю це глупством, і суспільство не повинно іти у хворих людей на поводу! Так вони живі люди, і я ні яких претензій до них не маю, але хай і живуть по законах суспільства, невже вони не розуміють , що своїми діями викликають, м’яко кажучи, недоброзичливість , до своїх дій, що в решті решт приводить до виникненню таких, соціально-небезпечних постатей у суспільстві як Гітлер, який знищував їх як клас. У цьому і уся трагедія, треба намагатися жити як усі люди, не вирячувати свої вади, як що вони є. І суспільство теж буде вдячне, адже агресія виникає тільки тоді, коли її провокують…

    ВідповістиВидалити
  2. Вы же адвокат. Неужели вам нужно объяснять столь очевидные вещи? Ведение предпринимательской деятельности не является неотъемлемым правом человека. Не нужно вставлять в текст умные слова для усиления своей позиции:) Эти люди не христане, в таком разрезе, а предприниматели. Предприниматели. которые не должны дискриминировать одну группу потребителей. Не хотят соблюдать правила коммерции, всегда есть другие ниши для зарабатывания денег для себя и своей семьи.

    ВідповістиВидалити
  3. “Я надзвичайно задоволений послугою позики пана Лі, і ваші пропозиції допомогли мені отримати дуже вигідну угоду на житло. Я був би радий рекомендувати ваші послуги своїм друзям, які шукають позику ».
    Не шукайте нікуди більше, якщо ви шукаєте позику. Містер Лі найкращий. Я настійно рекомендую його послуги. Найкраще, що я коли-небудь мав задоволення працювати з його низькою ставкою позики. ”Це містер Лі Контакт, якщо хтось тут шукає позику. Whatsapp: + 1-989-394-3740. & Електронна адреса: 247officedept@gmail.com

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Дозвіл на вибивання дверей у людей - що далі?

ПОВНА МОБІЛІЗАЦІЯ! Масова розклейка по під'їздам листів з військомату!

П`ЯТЬ ГОЛОВНИХ НЕБЕЗПЕК ЗАКОНОПРОЕКТУ №2342

П`ЯТЬ ГОЛОВНИХ НЕБЕЗПЕК  З АКОНОПРОЕКТУ 2342 19 лютого 2013 року було подано до Верховної Ради України черговий гомосексуальний законопроект, який тепер можна назвати «без масок» щодо запровадження гомосексуальної диктатури в Україні. Отже, в чому реальна небезпека цього законопроекту? По-перше: Вперше в Україні на законодавчому рівні вводиться поняття «сексуальна орієнтація» (зміна статті 2 Кодексу законів про працю). Після цього, уряд і парламент, і всіх охочих, вже не можна буде спинити від подібних і гірших ініціатив, а також надання додаткових прав представникам сексменшин (до-прикладу: у синовлювати дітей ) та повного зеленого світла для гомосексуалістів, лесбіянок та інших видів нетрадиційних форм, що не тільки руйнують сім ` ю, але і всі підвалини здорового суспільства. По-друге: Вводяться безпрецедентні поняття на законодавчому рівні, а саме: непряма дискримінація, оголошений намір про дискримінацію, підбурювання до дискримінації, пособництво у дискри