Перейти до основного вмісту

Верховний суд США уперше взявся за статус одностатевих шлюбів


Верховний суд США уперше взявся за статус одностатевих шлюбів
Судді у Вашингтоні мають вирішити, чи відповідає федеральній конституції визначення поняття шлюбу як зв‘язку між особами різної статі.
У зв‘язку з початком слухань під Верховним судом зібралися демонстрації тих, хто за і проти визнання гомосексуальних шлюбів:
“Ми віримо, що судді бачать, як змінюється сприйняття цього питання суспільством. Їм залишається або обрати напрямок, у якому рухається історія, або діяти їй наперекір”, – сказав прибічник офіційного статусу одностатевих шлюбів.
Одностатеві пари вже офіційно визнані у столиці та 9 штатах. Цій тенденції протистоять в аналітичному центрі Heritage Foundation, що пропагує консервативні погляди:
“У шлюбі поєднуються чоловік і жінка, щоб стати батьком та матір‘ю. Основою цього є біологічний факт: для народження дитини необхідні чоловік та жінка”, – каже Раян Андерсон з Heritage Foundation.
Верховний суд розглядає дві справи – одна про конституційність федерального закону 2006 року “Про захист сім‘ї”, інша – про законність референдуму 2008 року, за результатами якого заборонили гомосексуальні шлюби у Каліфорнії. Рішення у цих справах очікуються у червні.

p.s. - Дай Боже їм мудрості, щоб не узаконювати мерзоту та хворобу!

 http://ua.euronews.com/

Коментарі

  1. Дай Боже їм мудрості, щоб не узаконювати мерзоту та хворобу!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Дозвіл на вибивання дверей у людей - що далі?

ПОВНА МОБІЛІЗАЦІЯ! Масова розклейка по під'їздам листів з військомату!

ЯКІ ВОНИ - НОВІ ДОРОЖНІ ЗНАКИ?

НОВІ ДОРОЖНІ ЗНАКИ: Нових дорожніх знаків є 11, і вони переважно інформаційні: "аеропорт", "залізничний вокзал", "автовокзал", "відеофіксація порушень" отже - це такі:   Найсуттєвішою новацією стало обов'язкове використання ближнього світла фар поза населеним пунктами у період із 1 жовтня по 1 травня. У цьому пункті у міліції наслідували європейській досвід. Серед новацій є табличка червоного кольору, яка попереджатиме про нову розв'язку попереду або про нові дорожні знаки. Також в правила будуть введені нові поняття: "острівець безпеки", "газон", "денні ходові вогні", "маневрування", "регулювальник" і "удосконалене покриття". Передбачено також і посилення вимог до автівок з розпізнавальним знаком "Діти". Водії, які рухаються суміжною смугою, повинні зменшити швидкість, а в разі потреби – зупинитися для запобігання наїзду на дітей, які виходять з автоб