Перейти до основного вмісту

У ТРАВНІ ПРАВА ТА СВІДОЦТВА НА АВТО БУДУТЬ У ДВІЧІ ДЕШЕВШІ

У ТРАВНІ ПРАВА ТА СВІДОЦТВА НА АВТО БУДУТЬ У ДВІЧІ ДЕШЕВШІ

У травні водії України отримають нові посвідчення водія та свідоцтва на реєстрацію авто за значно меншою ціною, про це повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.
  До травня 2014 року ціна на посвідчення водія,  і свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу складала 198 гривень 50 коп., наразі буде складати 108 грн.
Вся причина в тому, що нові бланки посвідчень буде друкуватися на  державному підприємстві поліграфкомбінат «Україна».
Також, в ДАІ хочуть запровадити полегшені способи отримання посвідчення водія, а саме, для отримання водійського посвідчення сфотографуватися буде необхідно лише безпосередньо в центрі надання послуг ДАІ.      
Що ж, Європа не «за горами»!

Адвокат, Сергій Гула


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дозвіл на вибивання дверей у людей - що далі?

ПОВНА МОБІЛІЗАЦІЯ! Масова розклейка по під'їздам листів з військомату!

ЯКІ ВОНИ - НОВІ ДОРОЖНІ ЗНАКИ?

НОВІ ДОРОЖНІ ЗНАКИ: Нових дорожніх знаків є 11, і вони переважно інформаційні: "аеропорт", "залізничний вокзал", "автовокзал", "відеофіксація порушень" отже - це такі:   Найсуттєвішою новацією стало обов'язкове використання ближнього світла фар поза населеним пунктами у період із 1 жовтня по 1 травня. У цьому пункті у міліції наслідували європейській досвід. Серед новацій є табличка червоного кольору, яка попереджатиме про нову розв'язку попереду або про нові дорожні знаки. Також в правила будуть введені нові поняття: "острівець безпеки", "газон", "денні ходові вогні", "маневрування", "регулювальник" і "удосконалене покриття". Передбачено також і посилення вимог до автівок з розпізнавальним знаком "Діти". Водії, які рухаються суміжною смугою, повинні зменшити швидкість, а в разі потреби – зупинитися для запобігання наїзду на дітей, які виходять з автоб