Перейти до основного вмісту

25 ЛИПНЯ ВЕРХОВНА РАДА ПЕРЕДБАЧИЛА НОВІ ПІЛЬГИ ЩОДО МОБІЛІЗАЦІЇ ЧОЛОВІКІВ

25 ЛИПНЯ ВЕРХОВНА РАДА ПЕРЕДБАЧИЛА НОВІ ПІЛЬГИ ЩОДО МОБІЛІЗАЦІЇ ЧОЛОВІКІВ

25 липня Верховна Рада України внесла зміни до Закону «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» яким передбачила ряд пільг щодо мобілізації чоловіків
Отже, відповідно до проголосованого законопроект № 4100а не підлягають призову на військову службу під час мобілізації:

1. Чоловіки, на утриманні яких перебувають три і більше дітей віком до 18 років (вони можуть бути призвані тільки у разі їх згоди і за місцем їх проживання).

2. Жінки, на  утриманні  яких перебувають діти віком до 18 років.

3. Жінки та чоловіки, які самостійно виховують дитину (дітей) віком до 18 років. (тут ідеться про одиноких батьків).

4. Жінки та чоловіки, на утриманні яких перебуває дитина (діти), якщо вона (він) є інвалідом I чи II групи, до досягнення нею (ним) 23 років.

Отже, маємо справедливі норми у ці воєнні часи щодо мобілізації чоловіків та жінок на схід України. Залишилося зачекати підпису Президента та публікації закону.


Адвокат, Сергій Гула

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дозвіл на вибивання дверей у людей - що далі?

ПОВНА МОБІЛІЗАЦІЯ! Масова розклейка по під'їздам листів з військомату!

П`ЯТЬ ГОЛОВНИХ НЕБЕЗПЕК ЗАКОНОПРОЕКТУ №2342

П`ЯТЬ ГОЛОВНИХ НЕБЕЗПЕК  З АКОНОПРОЕКТУ 2342 19 лютого 2013 року було подано до Верховної Ради України черговий гомосексуальний законопроект, який тепер можна назвати «без масок» щодо запровадження гомосексуальної диктатури в Україні. Отже, в чому реальна небезпека цього законопроекту? По-перше: Вперше в Україні на законодавчому рівні вводиться поняття «сексуальна орієнтація» (зміна статті 2 Кодексу законів про працю). Після цього, уряд і парламент, і всіх охочих, вже не можна буде спинити від подібних і гірших ініціатив, а також надання додаткових прав представникам сексменшин (до-прикладу: у синовлювати дітей ) та повного зеленого світла для гомосексуалістів, лесбіянок та інших видів нетрадиційних форм, що не тільки руйнують сім ` ю, але і всі підвалини здорового суспільства. По-друге: Вводяться безпрецедентні поняття на законодавчому рівні, а саме: непряма дискримінація, оголошений намір про дискримінацію, підбурювання до дискримінації, пособництво у дискри