Перейти до основного вмісту

ВРАДІЇВКА - ВРАТА АДУ!

ВРАДІЇВКА - ВРАТА АДУ!

ГОСПОДИ, ЩО Ж ЦЕ ТВОРИТЬСЯ В УКРАЇНІ?



Хто не зміг подивитися спецвипуск "Говорить Україна" – ось відеозапис ефіру.

Також пропоную вашій увазі повний аудіозапис розмови з засудженим Іваном Рошко, який сидить за злочини, скоєні упирями в погонах. Я переконана, що після цієї розмови він перебуває у небезпеці, і закликаю журналістів стежити за його долею.

Телефонна розмова з Іваном Рошко

З приводу того, що сталося, не можу не зацитувати слова Олексія Романова:

Вы задумывались, практический какой смысл у изуверских пыток, которые кроме ‎#Врадіївка, проводятся практически в каждом РОВД? Просто развлечение для садистов? Нет, здесь есть жесткое экономическое основание.

Это – несколько миллионов долларов феодальной ренты, которые ежегодно имеют правящая триада "глава РГА-прокурор-начальник РОВД" в среднестатистическом феоде (районе).

А чтобы плательщики ренты (номинальные владельцы земельных паев, мелкий бизнес и фермеры) не озаботились защитой своих экономических интересов – их нужно как следует запугать. Нужно, чтобы тревога о базовых ценностях (жизнь, здоровье) затмила все. Как показала практика, для нужной степени запуганности достаточно ежегодно проводить несколько показательных убийств или жестоких экзекуций. Тогда для извлечения феодальной ренты создаются самые благоприятные условия.


По Врадіївці ситуація така:

Ось суддя районного суду Михайло Висоцький. Ось брат судді – П. Висоцький, завідує районним відділом освіти. Дружина брата – В. Висоцька, завідує районним управлінням соціального захисту населення. Ось дочка судді – Наталія Мочалко, начальник управління юстиції в районній адміністрації. І зять судді – районний прокурор Сергій Мочалко.

Можу лише додати, що до "тріади" часто-густо приєднуються голова місцевого суду, головний СБУшник, тощо, а очолює всю цю мішпуху – губернатор області.

Візьмемо, наприклад, голову місцевої мафії Миколаївської області губернатора Миколу Круглова. 

З його інтерв'ю, зокрема, випливає, що почувається він прекрасно навіть після того, як мусарюги-садисти Врадіївського району "прославили" Україну на весь світ.

Ось що він каже, зокрема, про віджаті у Аркадія Корнацького землі:

"...С юридической точки зрения, это государственная земля, но она незаконно использовалась".

Роз'яснюю схему віджиму земель Корнацького для тих, хто ще не в курсі:

Землі ці колись належали колгоспу "Шлях Леніна", але були роздержавлені й роздані селянам, у тому числі батькам Аркадія Корнацького, ще в 1995 році.

Свої земельні сертифікати, що посвідчували право власності на землю, односельці продали родині Корнацьких у повній відповідності з тодішнім земельним законодавством, ще ДО впровадження людоїдського мораторію. Ця земля була виділена в натурі й до останніх днів рахувалась приватним володінням Клавдії Павлівни Корнацької, матері Аркадія Корнацького.

Те, що в 2001 році акт на право приватної власності на земельну ділянку, видану батькам Аркадія Корнацького, був скасований, ніякою мірою не вплинув на правовий статус цієї землі.

Річ у тім, що, за тодішнім земельним законодавством, акт на землю був не правовстановлюючим документом (такими є договори купівлі-продажу земельних сертифікатів,і їх у сім'ї Корнацьких є ціла купа – всі посвідчені нотаріально), а лише правопосвідчуючим.

Скасований акт був, до речі, лише через те, що містив помилку – один акт міг бути виписаний лише на 50 га землі, а Корнацьким виписали один акт на всі 1700 га.

ТАКИМ ЧИНОМ, ВІДБУЛАСЯ РІЧ НЕЧУВАНА НАВІТЬ ДЛЯ НАШОЇ БАНДИТСЬКОЇ ДЕРЖАВИ, населеної бидло-лохами та журіками-дебілами, які навіть інтерв'ю у бандита-губера взяти нездатні – НАЦІОНАЛІЗАЦІЯ ПРИВАТНИХ ЗЕМЕЛЬ простим розпорядженням голови РДА від 12 жовтня 2012 року N470-р.

Зрозуміло, що зробив це голова рейдержадміністрації по наущєнію Круглова – тому що нащо ж йому займатись таким бєзпрєдєлом "без прикриття".

Таким чином, ці землі ніколи, ніяк, ні при яких обставинах не можуть бути "державними"!!!

Навіть якщо визнати Корнацького "ісчадієм ада" – вони все одно є приватною власністю, якщо не його, то селян з колишнього колгоспу "Шлях Леніна", але аж ніяк не дерибанним активом Круглова! 


Тетяна Муниян

Українська Правда



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дозвіл на вибивання дверей у людей - що далі?

ПОВНА МОБІЛІЗАЦІЯ! Масова розклейка по під'їздам листів з військомату!

П`ЯТЬ ГОЛОВНИХ НЕБЕЗПЕК ЗАКОНОПРОЕКТУ №2342

П`ЯТЬ ГОЛОВНИХ НЕБЕЗПЕК  З АКОНОПРОЕКТУ 2342 19 лютого 2013 року було подано до Верховної Ради України черговий гомосексуальний законопроект, який тепер можна назвати «без масок» щодо запровадження гомосексуальної диктатури в Україні. Отже, в чому реальна небезпека цього законопроекту? По-перше: Вперше в Україні на законодавчому рівні вводиться поняття «сексуальна орієнтація» (зміна статті 2 Кодексу законів про працю). Після цього, уряд і парламент, і всіх охочих, вже не можна буде спинити від подібних і гірших ініціатив, а також надання додаткових прав представникам сексменшин (до-прикладу: у синовлювати дітей ) та повного зеленого світла для гомосексуалістів, лесбіянок та інших видів нетрадиційних форм, що не тільки руйнують сім ` ю, але і всі підвалини здорового суспільства. По-друге: Вводяться безпрецедентні поняття на законодавчому рівні, а саме: непряма дискримінація, оголошений намір про дискримінацію, підбурювання до дискримінації, пособництво у дискри